Bachbloesems en familieopstellingen helpen je terug in de stroming van je leven te komen. Je bevrijd jezelf van blokkades die je met stenen in een stroom water kan vergelijken. Joriska Vanhaeewyn helpt je met Bachbloesems en familieopstellingen op een natuurlijke wijze

Contacteer me voor een afspraak of voor informatie

via het contactformulier hieronder

 

Je naam *

Je e-mail *

Tel. nr.

Je vraag

Bedankt!

Jouw naam, mailadres en eventueel telefoonnummer worden beveiligd bewaard. Ik gebruik ze om je vraag te beantwoorden en deel ze nooit met anderen. Hier vind je mijn privacybeleid.

De afspraken gaan door in Mariakerke (Gent).

Een bloesemsessie duurt een uur a anderhalf uur en kost 60€.

Voor een individuele familieopstelling en een innerlijk kind helingssessie reken je best twee uren. Hiervoor betaal je 70€.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Je kunt bij me terecht voor alles waar je in het dagdagelijkse leven tegenaan loopt. Van slecht lopende relaties en moeilijkheden met je loopbaan of financiën, tot problemen met je kinderen, onzekerheid, je plek niet vinden of innemen, piekeren, moedeloosheid, eenzaamheid, minderwaardigheid, overdreven verantwoordelijkheidsgevoel, angsten,… 
Ook bij genezingsprocessen kunnen bloesemremedies, familieopstellingen en innerlijk kind sessies een goede extra ondersteuning zijn. Fysieke problemen zijn immers vaak gelinkt met onverwerkte emotionele gebeurtenissen.